La Firma
Equip
Árees de pràctica
Artícles
Contacte
últimes notícies

  Nota Legal * CIF.B64874365
Disseny web Anunzia
 

 
Últimes Notícies


MANUEL HATERO NOU PROFESSOR DEL MASTER EN DRET DE LA SALUT DEL CESIF

El soci del despatx Manuel Hatero, s´ha incorporat recentment al clàustre de professors del Master en Dret de la Salut impartit a la seu barcelonina del CESIF (Centro de Estudios Superiores de la Industria Farmacéutica), on impartirà l´assignatura de recobrament de la despesa sanitària.

Més informació

__________________________________________________________________________________________________

NOVES JORNADES DE FORMACIÓ ALTIMIR

El passat 14 de febrer de 2018 el soci de despatx Manel Hatero va Fer una xerrada sobre la importancia de que els directius rebin formació específica sobre conflictivitat laboral a l´empresa, en el sí de les Jornadas de Formació organitzades per ALTIMIR FORMACIÓ al Hotel Meliá de Girona.

__________________________________________________________________________________________________

JORNADES FORMATIVES PER A DIRECTIUS DEL SECTOR TURÍSTIC

El passat 17 de maig de 2017 el soci de despatx Manel Hatero, especialista en l´assessorament a l´empresa turística, va impartir una formació sobre la conflictivitat laboral de l´empresa turística, en el sí d´unes Jornades de Formació adreçada a propietaris, gerents i caps de recursos humans del sector turístic, organitzades per ALTIMIR FORMACIÓ al Palau de Congresos Olympic Evenia Hotels de Lloret de Mar.

programaManuel Hatero

__________________________________________________________________________________________________

REEMBOLSO DE GASTOS POR ASISTENCIA SANITARIA TRANSFRONTERIZA EN LA UNIÓN EUROPEA

El socio del despacho, Manuel Hatero, colabora en la nueva obra colectiva publicada por la editorial Francis Lefrebvre “Claves prácticas. Reembolso de gastos por asistencia transfronteriza en la Unión Europea” (ISBN: 9788416268030).
Su aportación, en colaboración con el Dr. Valls Lloret, se recoge en el capítulo 9 del libro, “Concurrencia de cobertura sanitaria pública y seguro de asistencia en viaje: la compañía aseguradora del turista comunitario como tercero obligado al pago”.
http://www.disjurex.es/indice.asp?texto=51852__________________________________________________________________________________________________

REIVINDICACIÓ DE L´ESPORT CATALA A LA LLEI D´EMPRENEDORS

El Ple del Congrés dels Diputats va concloure ahir, dijous, la tramitació de la llei de suport als Emprenedors i la seva Internacionalització, que amb l´aprovació de les esmenes procedents del Senat queda llista per entrar en vigor, una vegada publicada en el Butlletí Oficial de l´Estat.

Encara que d´una manera molt descafeïnada recull les reivindicacions en matèria de seguretat social de l´esport català i, molt especialment, de la Federació Catalana de Futbol. El soci del despatx Manuel *Hatero Jiménez, com a assessor de la federació catalana, ha format part dels diversos grups de treball constituïts per les diverses entitats federatives i administracions implicades per abordar aquesta matèria.

La nova norma no resol de cap manera l´actual problemàtica existent, aguditzada en els últims mesos com a conseqüència de la incisiva acció de la Inspecció de Treball a Catalunya, que en l´actualitat es troba, amb *caráter general, en *stand *by per indicació de la pròpia Direcció general de la Seguretat Social. No obstant això, la seva Disposició Addicional Setzena, que recull parcialment una esmena del Grup Català, preveu que: ´´En el termini de 4 mesos des de l´aprovació de la present Llei el Govern procedirà a realitzar un estudi de la naturalesa de la relació jurídica i, si escau, enquadrament en el camp d´aplicació de la Seguretat Social de l´activitat desenvolupada en clubs i entitats esportives sense ànim de lucre que pugui considerar-se marginal i no constitutiu de mitjà fonamental de vida´´.

Encara queda molt camí per recórrer.

El abogado Manuel Hatero (al fondo junto al Presidente Subies) en la última Comisión de Clubes de la FCF

__________________________________________________________________________________________________
Seguent
Castellano Home Home