La Firma
Equip
Árees de pràctica
Artícles
Contacte
últimes notícies

  Nota Legal * CIF.B64874365
Disseny web Anunzia
 

 
Les nostres claus

Quaestio Iuris Advocats és un despatx jove que, nogensmenys, tresoreja un cànon d'excel·lència en la prestació de serveis jurídics i compta amb una equip humà altament preparat, amb una àmplia experiència acadèmica i professional en les seves respectives especialitats. La firma neix amb la intenció de distingir-se de la resta d'operadors jurídics per donar un servei de qualitat i especialitzat en el que hom ha anomenat Dret Patrimonial.

Com bé apunta el Professor Lasarte, els problemes de caràcter patrimonial relatius a les transaccions econòmiques dirigides a garantir la pròpia subsistència de l'individu han estructurat un sistema normatiu propi que, bàsicament coincideix amb el que en l'actualitat hom coneix amb el nom de Dret Civil, que ha estat definit com aquell conjunt de regles dirigides a sotmetre a norma les relacions entre particulars. L’arrelament i la prioritat històrica del Dret Civil suposen, d'alguna manera, que l'instrumental tècnic civilista constitueixi la medul·la dels altres sectors sistemàtics del Dret, i sobretot del Dret Patrimonial.
No obstant això, les relacions patrimonials dels ciutadans ultrapassen l'àmbit propi del Dret Civil, de manera que el seu desenvolupament es veu profundament afectat per altres disciplines pròpies de l’anomentat Dret Públic, com ara el Dret Penal, el Dret Administratiu o el Dret Tributari. Per aquest motiu al nostre despatx dediquem especial atenció a les dites disciplines jurídiques, que podem incloure en una concepció més àmplia del Dret Patrimonial. A Quaestio Iuris Advocats ens hem especialitzat en l'assessorament jurídic en totes les facetes de les relacions d'ordre patrimonial existents entre empreses i particulars i entre aquests i les Administracions Públiques.

 

Estigui informat

Manuel Hatero nou professor del Master en Dret de la Salut del CESIF

20.02.2018

El soci del despatx Manuel Hatero, s´ha incorporat recentment al clàustre de professors del Master e ...
[Més informació]

Manuel Hatero nuevo profesor del Master en Derecho de la Salud del CESIF


Noves Jornades de Formació ALTIMIR

15.02.2018

El passat 14 de febrer de 2018 el soci de despatx Manel Hatero va Fer una xerrada sobre la importanc ...
[Més informació]

Nuevas Jornadas de Formación ALTIMIR

Veure totes les notíciesCastellano Home Home